top of page

OVER ACOUSTAIR

Acoustair is sinds 1970 specialist op het gebied van geluidsbeheersing, met name als het gaat om klantspecifieke oplossingen en turn-key projecten.

Wij garanderen een doeltreffende en creatieve geluidsreducerende oplossing, volgens de door u bepaalde randvoorwaarden. Daarbij staan comfort, veiligheid, kwaliteit en een uitstraling die bij uw bedrijf past voorop.

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

De producten die onze fabriek verlaten worden altijd eerst grondig getest. Bovendien voldoen onze producten aan de wettelijke normen en internationale standaarden.

acoustair-gebouw-1 (2) bewerkt, niet gebruiken-min.jpg

OVER ONS

HET TEAM

Onze medewerkers zijn gekwalificeerde en ervaren vakmensen die door regelmatige training en bijscholing op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Deze deskundige medewerkers zorgen - in combinatie met onze moderne productiefaciliteiten en goede samenwerking tussen de interne afdelingen - voor korte levertijden.

BEKIJK ONS WERK

Fotografie Eltacon-9-min.jpg

Eltacon Engineering

De maatwerk gasbehandelings- en gascompressorinstallties van Eltacon moeten aan steeds strengere geluidseisen voldoen. Acoustair staat hierin het bedrijf al ruim 20 jaar bij.

Fotografie Van Wingen-2-min.jpg

E. van Wingen

EVW en Acoustair dagen elkaar continue uit om noodstroomoplossingen en warmtekrachtkoppelingen voor klanten te optimaliseren.

Fotografie Beter Horen-1-min.jpg

Emid

Samen met Acoustair levert Emid totaaloplossingen op het gebied van gehooronderzoek aan ziekenhuizen, audiologische centra en adiciensketen Beter Horen.

Fotografie RedHotMinute-9-min.jpg

Red Hot Minute

Geluidsoverlast in een kantooromgeving leidt tot stress, slaapproblemen en uiteindelijk een hoger ziekteverzuim. Daarom nam Redhotminute samen met Acoustair één van de kantoorpanden kritisch onder de loep.

Neem vrijblijvend contact op
bottom of page