top of page
Fotografie Opdrachtgevers Banner-5-min.jpg

ELTACON ENGINEERING

SPECIALISTISCH PARTNERSCHAP

Het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk gasbehandelings- en gascompressorinstallaties die de hele wereld overgaan is een specialisme apart. Zeker als je nagaat aan welke specifieke eisen en kwaliteitsnormen deze moeten voldoen. Eltacon Engineering uit Waddinxveen draait er zijn hand niet voor om. Acoustair staat het bedrijf al ruim 20 jaar bij om aan de steeds strengere geluidseisen te kunnen voldoen.

Fotografie Eltacon-9-min.jpg

GELUIDSWERENDE OMKASTINGEN

Om de druk van het aardgas te verhogen, wordt het gecomprimeerd, ofwel samengeperst in een compressor installatie. Dit brengt een aanzienlijke hoeveelheid geluid met zich mee. "DE omgeving en medewerkers in bijvoorbeeld een tuindersgebied mogen hier echter geen last van hebben," legt Senior Projectmanager Klaas Stroosma van Eltacon uit. "Acoustair zorgt daarom voor een geluidswerenede omkasting die voldoet aan de wettelijke en ARBO-technische regelgeving."

"De snelheid waarmee ze een ontwerp maken, ligt hoog."

- Klaas Stroosma van Eltacon Engineer

Fotografie Opdrachtgevers Close-up-3-min_edited.png

HELDERE COMMUNICATIE

Stroosma vult aan: "Onze klanten stellen daarnaast ook specifieke eisen aan de omkasting. Denk daarbij niet alleen aan de kleur, maar ook aan de kwaliteit van het plaatwerk en coating, Vaak moe de totale installatie zo'n 25 jaar mee kunnen gaan en allerlei weersomstandigheden kunnen doorstaan." Voor zulke 'slimme' en grote omkastingen is Acoustair dan ook de voorkeursleverancier voor Eltacon. Een goed partnerschap, volgens Stroosma: "De snelheid waarmee ze een ontwerp maken, ligt hoog. Bovendien zijn de monteurs flexibel en houden ze rekening met alle verschillende belangen." Ook belangrijk voor Stroosma is de goede communicatie: "Acoustair komt met duidelijk offertes en heldere afspraken. Daarbij zijn er nooit verrassingen achteraf."

bottom of page