top of page

ONDERZOEKSRUIMTEN

Onderzoek moet gedaan worden in een omgeving waar geen veranderingen plaatsvinden. Ook kan geluid van buitenaf onderzoeken beïnvloeden. Gehooronderzoek kan uitsluitend plaatsvinden in audiometrische ruimten of cabines. Acoustair ontwerpt en realiseert deze ruimten met een optimaal akoestisch klimaat. Naast audiometrische ruimten is Acoustair gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van onderzoekruimten zoals akoestische testcabines en dode (anechoïse) kamers.

AUDIOMETRISCHE RUIMTEN

Audiometriche cabines van Acoustair worden volledig op maat egmaakt, zodat de beschikbaere ruimte optimaal wordt benut. Alle cabinse worden demontabel uitgeoerd, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidsreductie. Hierdoor kunnen flexibele oplossingen worden geboden tijdens verbouwingen en renovaties.

Lees hier verder over audiometrische ruimten

DODE KAMERS

Een dode kamer is een volledig echovrije omgeving en is daardoor geschikt voor het uitvoeren van speciaal geluidsonderzoek naar hightech producten. De ruimte zorgt ervoor dat er geen omgevingsgeluid binnenkomt en binnenin geen geluid weerkaatst.

Lees hier verder over dode kamers

AUDICEL

Deze door Acoustair ontworpen cabine is perfect geschikt voor het uitvoeren van gehooronderzoek. Door zijn compacte formaat en zijn veelzijdigheid is de cabine gemakkelijk in gebruik.

Lees hier verder over de Audicel

A-SERIE AUDIOCABINES

De A-serie van Acoustair bestaat uit een aantal audiometrische cabines in diverse standaardmaten. Hierdoor heeft u altijd een cabine die bij uw situatie past. De A-serie audiocabines kunnen gebruikt worden oor verschillende gebieden van onderzoek.

Lees hier verder over de A-serie audiocabines

TESTCABINES

In een testcabine kunnen allerlei soorten onderzoek plaatsvinden. Doordat de cabine akoestisch isolerend is, is deze te gebruiken voor het testen van motoren en voertuigen zonder dat uw medewerkers last hebben van het geluid.

Lees hier verder over de testcabines

bottom of page