top of page

LAWAAIBEHEERSING

Tijdens industriële productieprocessen en werzaamheden komt er veel geluid vrij. Dit kan storend zijn voor uw werknemers en de omgeving van uw bedrijf. Acoustair kan samen met u een oplossing op maat ontwerpen voor uw situatie. Hieronder staat een selectie van onze producten. Benieuwd wat er voor uw situatie mogelijk is? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

OMKASTINGEN

Binnen de industrie heeft Acoustair zich gespecialiseerd in kwaliteitsoplossingen op maat. Naast de functionaliteit staan toegankelijkheid, werkbaarheid en veiligheid binnen het ontwerpproces voorop. In overleg met de klant of eindgebruiker worden de mogelijkheden binnen de gegeven ruimte en/of het productieproces in kaart gebracht, zodat de geluidsisolerende maatregelen optimaal kunnen worden ingepast.

Lees hier verder over omkastingen

VERBLIJFCABINES EN CONTROLEKAMERS

Geluidwerende cabines worden toegepast als er behoefte is aan een stillere werkplek in een lawaaiige omgeving, zoals een productiehal of -plant. De cabines bieden de mogelijkheid een machine of productieproces vanuit een beschermde positie veilig aan te sturen en te bewaken.

Lees hier verder over verblijfcabines en controlekamers

GELUIDSCHERMEN

In sommige situaties is een afschermende constructie voldoende om geluidsoverlast tot een aanvaardbaar niveau te beperken. Op basis van de brongegevens kan Acoustair berekenen welke maatregelen nodig zijn om te voldoen aan de gestelde geluidseisen. Voor extra ventilatie kunnen geluiddempende roosters worden aangebracht.

Lees hier verder over geluidschermen

GELUIDSISOLERENDE DEUREN

Deuren worden toegepast in de omkastingen, cabines en geluidschermen van Acoustair en zijn daarnaast geschikt voor het plaatsen in bouwkundige wanden.

Lees hier verder over onze geluidsisolerende deuren

INDUSTRIËLE GELUIDDEMPERS

Om het geluidsniveau van industriële installaties in te dimmen, kan er gebruik worden gemaakt van industriële geluiddempers. De dempers zijn ook geschikt om gebruikt te worden in ventilatie kanalen.

Lees hier verder over industriële geluiddempers

bottom of page