top of page

TRILLINGSISOLATIE

Trillingen van technische installaties veroorzaken hinderijke contacgeluiden. Plaatsen van geschikte trillingsdempers tussen de bron en bouwkundige constructie biedt een oplossingen tegen de overlast.

Acoustair heeft een breed pakket van trillingsisolatoren, variërend in uitvoering, materiaal en stijfheid. Deze zijn geschikt voor binnen- en buitenopstellingm zowel voor ondersteunende als hangende constructies Hierdoor vindt u ons aanbod. Wilt u weten wat de beste oplossing is voor uw situatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via het contactformulier of telefonisch.

TRILLINGSMATTEN

Trillingsmatten nemen over de gehele oppervlakte trillingen op. Door de aparte compartimenten kunnen de matten ook gemakkelijk in delen worden gesplitst en door de uitstekende grips is vastschroeven vaak overbodig.

Lees hier meer over de trillingsmatten

VEERISOLATOREN

Door het gebruik van veringen kunnen hogere trillingsdrukken worden weggenomen. Hierdoor kunnen ook grote machines gedempt worden en in industriële omgevingen de trilling worden weggenomen.

Lees hier meer over de veerisolatoren

NEOPREEN ISOLATOREN

Deze isolatoren zijn uitgevoerd in een gekleurd oliebestendig neopreen en zijn geschikt voor vele soorten machines en apparaten. Door de standaard bevestigingsgaten kan de isolator zowel aan uw machine als de ondervloer bevestigd worden.

Lees hier meer over de neopreen isolatoren

bottom of page