top of page

VENTILATIE

Wilt u graag frisse lucht in uw kantoor of huis, maar heeft u geen zin in geluid en verontwaardiging van buitenaf? Ventilatie zonder overlast, dat is mogelijk met de geluiddempende ventilatievoorzieningen van Acoustair. Voor elke toepassing hebben wij een passend product. Lees hieronder verder welke producten wij aanbieden en wat voor u de beste oplossing is.

AEROPAC

Een unit die verder gaat dan alleen ventileren De Aeropac SN is een combinatie van een stille ventilator en een suskast, waardoor u altijd verzekerd bent van frisse gefilterde lucht. De binnenkomende lucht wordt gefilterd op fijnstof, pollen en roetdeeltjes en wordt daarna stil de ruimte in geblazen.

Lees hier meer over de Aeropac

AGV SUSKASTEN

Heeft u een Velux dakraam en wilt u geen aanpassingen doen aan de gevel m een suskast te monteren? Dat kan! Acoustair heeft een speciale suskast ontwikkeld welke speciaal toepasbaar is op het kozijn van het Velux dakraam. Zo kunt u genieten van stille frisse lucht zonder dat er een grote aanpassing hoeft te worden gedaan.

Lees hier meer over de AGV suskasten

OPTIMA SUSKASTEN

De nieuwe generatie Optima suskasten van Acoustair zijn breed toepasbaar in alle kozijnen. Deze suskasten beschikken standaard over een zelf bedienende klep. Hierdoor zal er vanaf de suskast geen tocht in uw ruimte komen. De Optima kan worden gebruikt in nieuwbouw maar kan ook gebruikt worden in renovatie of om oudere Optima suskasten te vervangen.

Kijk hier welke Optima het beste past bij uw situatie

OPTIMA PLUS SUSKASTEN

De nieuwe generatie Optima Plus suskasten van Acoustair zijn breed toepasbaar in alle kozijnen. De Plus suskasten beschikken over een nog hogere dempingswaarde dan de standaard Optima's. Deze suskasten beschikken over een zelf bedienende klep. Hierdoor zal er vanaf de suskast geen tocht in uw ruimte komen. De Optima Plus kan worden gebruikt in nieuwbouw maar kan ook gebruikt worden in renovatie of om oudere Optima suskasten te vervangen.

Kijk hier welke Optima Plus het beste past bij uw situatie

bottom of page