top of page
Fotografie Opdrachtgevers Banner-1-min.jpg

EMID

MEER DAN 15 JAAR PARTNERS

Klank tot achter de komma, daar staat EmiD (Electro Medical Instruments Doesburg) voor. Deze leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur maakt deel uit van de holding Amplifon, wereldmarktleider op het gebied van hooroplossingen. Om haar ambitie waar te maken, heeft EmiD stevige partners nodig. Partners die niet over één nacht ijs gaan en continu het eindresultaat in gedachten houden. In Acoustair zegt het bedrijf zo'n partner te hebben gevonden. Manager Hans van den Heuvel: "Al meer dan 15 jaar werken we samen. En daar ben ik positief over."

Fotografie Beter Horen-1-min.jpg

TOTAALOPLOSSINGEN IN GEHOORONDERZOEK

Samen met Acoustair heeft EmiD totaaloplossingen op het gebeid van gehooronderzoek aan ziekenhuizen, audiologische centra en audiciensketen Beter Horen. EmiD draagt daarbij zorg voor de audiologische apparatuur en Acoustair voor de cabines. "We hebben nog nooit klachten gekregen van onze klanten over het werk van Acoustair," beweert Van de Heuvel.

BEPALEND VOOR DE KWALITEIT

Hij vervolgt: "De technici bij onze klanten waarderen het voornamelijk dat de medewerkers van Acoustair kritisch durven te zijn en open kaart spelen. Bijvoorbeeld als het gaat om de locatie van de cabine. Die is heel bepalend voor de kwaliteit van de gehooronderzoeken. "Van den Heuvel noemt Acoustair "betrouwbaar, integer en stipt". Daarom wordt gekeken naar de mogelijkheden om de samenwerking uit te breiden.

bottom of page