top of page
Fotografie Opdrachtgevers Banner-3-min.jpg

E. VAN WINGEN

PARTNER MET OOG VOOR DETAIL

Het begon in 1988, bij de eerste commerciële Vlaamse Televisiezender VTM. Daar kruisten de paden van EVW (E. van Wingen) en Acoustair elkaar. Acoustair was de leverancier van de akoestische panelen voor de studio's en EVW verzorgde het noodstroom aggregaat. Al snel werd het eerste contact gelegd voor de omkasting van het aggregaat. Sindsdien werken de bedrijven samen, tot op de dag van vandaag. Een samenwerking waarin beide partners elkaar continu uitdagen om de noodstroomoplossingen en inmiddels ook warmtekrachtkoppelingen voor klanten te optimaliseren.

Fotografie Van Wingen-9-min.jpg

VOLGENS DE KWALITEITSNORMEN

Directeur Jean-Pierre van Wingen blikt terug op de eerste ontmoeting. "Hun vakkennis en langetermijnvisie gaven de doorslag, in combinatie met de goede producten. Kwalitatieve akoestische omkastingen met oog voor afwerking, veiligheid en duurzaamheid." Dat laatste is essentieel, omdat klanten tegenwoordig niet zomaar een machine verwachten, maar een totaaloplossing. Van Wingen: "De machine is de kern van de zaak. Maar de omkasting bepaalt het gezicht Het is belangrijk dat dit verzorgd en volgende de kwaliteitsnormen wordt uitgevoerd. Acoustair is daarin betrouwbaar."

"De machine is de kern van de zaak. Maar de omkasting bepaalt het gezicht."

- Jean-Pierre van Wingen van EVW

Fotografie Opdrachtgevers Close-up-2-min_edited.png

BELGISCHE EN NEDERLANDSE MARKT

De stabiele relatie tussen EVW en Acoustair heeft zich in de loop der jaren vertaald naar diverse complete noodstroominstallaties voor alle mogelijke sectoren, zowel in de Belgische als de Nederlandse markt. Van Wingen vertelt: "We werken onder andere voor het Internationaal Strafgerechtshof, de bankenwereld, drinkwaterschappen, telecommunicatieoperatoren en ziekenhuizen. Daarnaast verzorgen we energieoplossingen voor de luchtvaart, spoorwegen en de infraprojecten van Rijkswaterstaat. Door daarbij continu te blijven meedenken met onze klanten ontwikkelen we langdurige relaties." Leuk detail bijvoorbeeld: in 2015, 27 jaar na dato, mochten wij voor tv-zender VTM een nieuw aggregaat leveren. Weer met een Acoustair omkasting."

bottom of page